Vedlikehold av kniv
Dette vil jeg vel ikke karakterisere som en knivsliper, snarere en enkel og brukervennlig nødløsning for kjapt å få en skarpere kniv når du er på jakt, fiske eller bare på skogstur.
Hjemme på kjøkkenet foretrekker jeg nok en slipestein selv om «Øyo Knife Sharpener» også virker på nedslitte kjøkkenkniver.
Legg merke til skruene. De er der fordi du skal kunne ta den ifra hverandre og å snu diamantbladene når de begynner å bli slitte. Jeg liker slike løsninger. Mindre miljøavtrykk og «halv pris» for kunden. «Dingsen» er både billig og liten så det utgjør ikke all verden forskjell verken økonomisk eller for søppelberget, men de viser vilje til å gjøre noe. Bra.
Øyo knivsliper får bra karakterer fra tidligere kjøpere. (se karakterer og kommentarer nederste på denne siden). Pr idag er det en som tydeligvis ikke liker den og drar snittet ned, men ellers er det bra tilbakemeldinger